יום שישי, 10 באוקטובר 2014

פנקייק כוסמין טבעוני


הילדים ביקשו פנקייק לארוחת בוקר (אבל טעים, לא כמו שאת עושה לעצמך..) אז הכנתי להם פנקייק רגיל (ביצים, חלב אורז, קמח לבן..), אבל אז התחשק גם לי..
הקמח הוחלף בקמח כוסמין (מנסה לחסוך בגלוטן..), הסוכר ברסק תפוחים, החלב נשאר צימחי, והביצים נשארו במקרר..את היוגורט שליווה את הפנקייק בעבר החלפתי בדובדבנים בסירופ והתוצאה לפניכם.
כרגיל..5 דק הכנה, קערה אחת לשטיפה וארוחת בוקר טעימה, מפנקת, מזינה וצימחית לחלוטין.
לחצו כאן למתכון המלא
רוצים גם ללמוד לאפות טבעוני?
בואו לסדנת אפייה טבעונית, ביום שישי 31/10/14 בשעה 9:00-13:00 ביישוב נירית שבשרון
ליחצו כאן פרטים נוספים על הסדנה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה